شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط
پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم
اول تا پانزدهم بهمن ۱۴۰۲
1) مصرف زیاد نمک از مهمترین عوامل فشارخون بالا و بروز بیماری های قلبی و عروقی است.
2) توصیه شده است که مصرف روزانه نمک کمتر از 5گرم یعنی معادل یک قاشق چایخوری باشد.
3) مقدار توصیه شده نمک در یک روز حدودیک قاشق چایخوری است که حدود 2300 میلی گرم سدیم می شود.
4) برای مزه دار کردن غذای خود به جای نمک از انواع مختلف چاشنی ها استفاده کنید مثل آب لیموترش یا نارنج تازه، سبزیهای معطر مانند ریحان، آویشن، پونه، زنجبیل، زعفران و.. استفاده کنید.
5) سرسفره به غذا نمک نزنید ونمکدان را از سفره ومیز غذای تان حذف کنید.
6) افزودن نمک به غذا سر سفره میتواند طول عمر را برای چند سال کاهش دهد.